Zakelijk printen voor zelfstandigen en MKB

Veel zelfstandigen en kleine tot middelgrote bedrijven printen, gemerkt of ongemerkt, al snel een hoop documenten voor verschillende doeleinden uit. Vaak staat u er helemaal niet bij stil hoeveel prints u maandelijks maakt en hoeveel geld u hier al op kunt besparen. Dit kan toch al snel oplopen. Wellicht behoort u ook tot deze groep.

Een 'gewone' printer voldoet niet echt meer

En wellicht heeft u gemerkt dat een gewone thuisprinter vaak niet volstaat. Een gewone printer kan zakelijk gezien simpelweg niet aan uw eisen voldoen. Een dergelijke printer is te langzaam, of de kwaliteit van de afdruk is niet goed genoeg. Bovendien kost het vervangen van de toner u vaak nodeloos veel geld en ergenis. Als u erg veel print op een 'gewone' printer kan dit de printer bovendien overmatig belasten en zit u binnen de kortste keren met een printer die niet naar behoren werkt. Op professionele hulp en een snelle service hoeft u niet te rekenen. En dat terwijl u toch zult moeten printen. Een ‘gewone’ (huis-, tuin- en keukenprinter is vanwege deze redenen vaak niet geschikt voor zakelijk gebruik en zorgt alleen maar voor frustraties.

Geen zorgen meer met zakelijk printen

Wanneer u als ondernemer regelmatig voor uw bedrijf moet printen, kan zakelijk printen een oplossing bieden. U heeft er belang bij dat u snel en efficiënt kunt printen. Vaak is er geen tijd om te wachten of moet u zoveel uitprinten dat de snelheid uiterst belangrijk is. Zakelijk printen kan u daarbij helpen en kan ook nog de kosten voor u drukken. Uw bedrijf heeft er bovendien belang bij dat de kwaliteit van het geprinte materiaal hoog is, u wilt immers een goede indruk achterlaten bij uw klanten of relaties. Bovendien is het fijn als u op de expertise en service van een professionele partner kunt rekenen. Zakelijk printen biedt u al deze voordelen.

Direct een voorstel?

Zakelijk printen op úw manier

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van zakelijk printen. Door nieuwe technologische ontwikkelingen worden zakelijke printers steeds sneller. Ook de kwaliteit van printers wordt steeds beter. Bovendien krijgen zakelijke printers steeds uitgebreidere opties. Tegenwoordig willen we ook op afstand en vanaf onze smartphone kunnen printen. Door allerlei nieuwe opties aan de ene kant, en verschillende wensen van bedrijven aan de andere kant, is er geen uniforme oplossing qua zakelijk printen. Zakelijk printen is – meer dan ooit – maatwerk.

Reken op een goede service

Omdat elk bedrijf een andere oplossing nodig heeft, is het fijn als u op de expertise en service van een professionele partner kunt rekenen. Een bedrijf dat zich specialiseert in zakelijk printen kan u van gepast advies voorzien en kan samen met u kijken naar een geschikte oplossing voor uw situatie. Er zijn namelijk een hoop overwegingen die een belangrijke rol spelen. Denk aan de grootte van uw bedrijf, de hoeveelheid papier die u wilt verwerken en uw specifieke wensen wat betreft scannen en opslaan van documenten. Een bedrijf gespecialiseerd in zakelijk printen kan u tevens op veel andere gebieden zorgen uit handen nemen. Bijvoorbeeld wat betreft het onderhoud van printers en het tijdig leveren van nieuwe toners.  

Wellicht is zakelijk printen iets voor u?

Wij staan u graag te woord om samen met u naar uw situatie en wensen te kijken. Vraag vrijblijvend advies via documentsolutions@multipost.com of telefonisch via 078-6548222 en laat ons berekenen wat uw besparing is.