Besparen op uw printkosten is eenvoudiger dan u denkt!

Welke situatie is op uw organisatie van toepassing?
 

U heeft een contract voor 1 of meerdere printers bij een andere leverancier

Is uw huidige contract een aantal jaar geleden afgesloten, dan is de kans groot dat u op dit moment te veel betaalt. De prijzen voor afdrukken zijn de afgelopen jaren namelijk aanzienlijk gedaald. Bovendien betaalt u bij ons alleen voor uw daadwerkelijk verbruik. Niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd. Wilt u hiervan profiteren? Bestaande contracten met leveranciers kunnen vrijwel altijd op elk moment opengebroken worden.

Multi-Post helpt u graag met overstappen, door het bestaande contract van u over te nemen. 
Als u nu een nieuw contract afsluit, dan bespaart u direct op uw printkosten.
Vraag naar de mogelijkheden!

Uw voorstel aanvragen

U heeft nog geen printer(s) of u heeft 1 of meerdere printers,

zelf aangeschaft

Juist organisaties die zelf een printer of een heel printerpark aangeschaft hebben, kunnen veel besparen.  Ook het midden- en kleinbedrijf. Zelfs als u maar 1 printer in gebruik hebt, kunt u al besparingen realiseren die echt de moeite waard zijn! Wilt u weten wat u kunt besparen? Vraag een vrijblijvend voorstel aan.

Uw voorstel aanvragenBesparen en volledig ontzorgen

Wist u dat u al snel honderden euro's per maand bespaart door uw printer of printerpark door Multi-Post te laten verzorgen? Dat is niet alleen een besparing in geld, maar ook een besparing in tijd. Multi-Post zorgt namelijk niet alleen voor de best passende printer bij uw situatie. We verzorgen ook het onderhoud van de printer, vervangen toners en lossen eventuele printerstoringen voor u op. U hoeft dus niet zelf een onderhoudsmonteur te bellen voor een onderhoudsbeurt of zelf een nieuwe toner te bestellen. Voor dat alles zorgen wij en dat zit bij de kosten inbegrepen!

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over Multi-Post Document Solutions en de mogelijkheden voor uw organisatie, laat uw gegevens dan achter via het Contactformulier. Hier kunt u tevens uw huidige voorstel vergelijken. Wij nemen, geheel vrijblijvend, contact met u op voor een advies. Of neem direct telefonisch contact met ons op via 078-654 82 16.