De Digitale Postkamer

De digitale postkamer van Multi-Post is dé oplossing voor uw moderne onderneming! Er zijn verschillende tools voor u beschikbaar voor het digitaal ontvangen en verzenden van uw post. Zo kan de organisatie digitaal blijven werken zonder concessies te doen aan het werkproces. Bent u een grote of kleine organisatie? Geen probleem! De digitale postkamer biedt opties zo compact of breed als u wilt!

Uw fysieke post digitaal verzenden

Uw post digitaal verzenden in een veilige en gecertificeerde omgeving zal zorgen voor een forse kostendaling voor uw onderneming! U zorgt voor het uploaden en adresseren van uw document (brief of mailing), Multi-Post verzorgt de rest. Wij nemen u de zorgen uit handen waardoor u zich weer kunt focussen op uw core business.

De geautomatiseerde processen van Multi-Post zorgen voor het verwerken, afdrukken, frankeren en versturen van uw post. Wij kunnen u garanderen dat bij Multi-Post uw post discreet en op tijd wordt verwerkt en verzonden naar nationale en internationale adressen!

De volgende features zijn voor u aanwezig in de dienst – post verzenden:

  • Verzenden in 3 stappen (uploaden, opmaken en verzenden)
  • Veilige verzending en digitale omgeving voor uw documenten
  • Aangetekende verzendingen en internationale opties
  • U beheert alles zelf!

Direct meer informatie

Uw fysieke post digitaal ontvangen

Multi-Post kan uw post en documenten voor u scannen, verwerken en archiveren. Hiermee bespaart u tijd en geld. Onze service zorgt ervoor dat al uw ontvangen post netjes wordt gescand en in uw digitale postbus verschijnt. Zo heeft u één overzicht voor al uw post en documenten. Of het nu via uw pc, laptop of smartphone is: u heeft uw post altijd bij de hand! Daarnaast bent u verlost van de dubbele administratie.

Scant u liever uw eigen documenten in? Geen probleem! Wij leveren ook kant en klaar scanners die direct met onze applicatie communiceren.

De volgende features zijn voor u aanwezig in de dienst – post ontvangen:

  • Digitaal werken
  • Automatische routing van post
  • Forse besparing op apparatuur en arbeid
  • Vernietigen, opsturen of archiveren

Direct meer informatie

API – Drukkerij koppeling

Met de API kunt u alle documentstromen koppelen en uitbesteden aan onze printstraat. Dit betekent flexibiliteit, kostenbesparing en uw documenten worden in een hoogwaardige omgeving verwerkt. Het is als een digitale printdriver waar de gehele organisatie gebruik van kan maken alleen waar nooit naar om gekeken hoeft te worden. Multi-Post verzorgt uw documentstromen en communicatie van begin tot einde.

Scan service

Met de scan service van Multi-Post kunnen we alle inkomende communicatie of uw gehele archief digitaliseren. Zo bent u snel en gemakkelijk klaar voor de toekomst en het digitale werken. Alle stukken worden voor u geclassificeerd en gesorteerd, wij nemen u het sorteerproces hiervoor uit handen. Naast de digitale slag maakt dat ook dat het digitaal archief netjes opgeruimd is.

Advies & Maatwerk – gratis quick scan

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Laat Multi-Post dan geheel vrijblijvend een quick scan doen om te beoordelen welke oplossing het beste past bij uw organisatie en waar voor u de meeste winst ligt! Wij adviseren in de gehele keten van interne, inkomende en uitgaande communicatie. Wij delen graag de kennis van onze experts met u voor een goede integrale aanpak!

Direct meer informatie

Voor meer informatie over de diensten en producten van Multi-Post kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier hiernaast. Wij zullen uw aanvraag direct in behandeling nemen.